Denim all the way: iedereen in jeans.

Ik had dringend nood aan een paar nieuwe jeansbroeken. En eerlijk gezegd, ik ben daar geen gemakkelijke in. Een jeans moet voor mij soepel zijn, liefst een hoge taille hebben, genoeg meereken en aanvoelen als een pyjamabroek. Nu de herfst eraan komt zocht ik weer een donker model, gewoon ook omdat ik mij daar het meest comfortabel in voel.

Ik zocht wat ik vond bij Bel&Bo. Bel&Bo is een 100% Belgisch familiebedrijf met 30 jaar ervaring in de retail. Na een geslaagde rebranding werd het merk in 2010 opgericht. Per seizoen lanceren ze acht collecties en twee capsulecollecties in samenwerking met NINA magazine.
Je vind er niet alleen een uitgebreide collectie kledij, maar ook schoenen, accessoires, lingerie, bad-en nachtgoed voor de ganse familie. Bel&Bo is lid van Fair Wear Foundation waardoor elk product op een eerlijke en transparante manier geproduceerd wordt. Niet onbelangrijk voor velen van jullie.

Afgelopen maandag lanceerde Bel&Bo de nieuwe jeanscampagne ‘Iedereen in jeans’. Hun styling afdeling ontwierp vier nieuwe jeans fits voor dames.

Laura: bootcut fit
Emma: skinny fit
Olivia: straight fit
Louise: slim fit

Elke broek komt in zowel een regular of high waist. De bootcut jeans koos ik kn een regular fit

Ik combineer de broeken met een donkerpaarse trui of blouse. Paars is één van mijn favoriete kleuren, vooral in de herfst en winter.

Tipje, alle jeans zijn momenteel -20% korting.

xoxo

Charlene

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *