De perfecte eettafel in 1-2-3.

Het is zover, we zijn ondertussen november en dat wil zeggen, nog heel eventjes en de feesten komen eraan. De herfst is mijn favoriete seizoen en ook een goeie winter kan ik wel tegen. De gezelligheid in huis staat op nummer 1. Terwijl de wind buiten blaast, de blaadjes van de bomen vallen en je een kale tuin hebt kan ik er niet meer van genieten dan de ganse dag thuis door te brengen. Lekker kokkerellen, profiteren van een goed gedekte tafel om erna lekker in de zetel te ploffen en te genieten van een goeie film. Ja, deze weekends zijn voor mij heilig.

Ik doe ook meer moeite, een mooie eettafel spreekt zoveel meer aan dan een saaie tafel zonder enige decoratie. Mezelf bezighouden met het versieren van een de tafel is voor mij echt ontspanning. Achteraf ben ik altijd zo blij als de tafel mooi is, het geeft me ook zoveel meer zin om gezellig aan tafel te dineren, om onze tijd te nemen en te genieten van een maaltijd. Kijken jullie mee naar mijn feesttafel?

Ik koos voor Cosy & Trendy oud roze bordenCosy & Trendy serveerschalenCosy & Trendy onderbordeneen antraciet tafelkleed en een 15-delig gouden bestek. Alles en nog veel meer vind je in de Collishop Webshop.

Mijn tip voor de mooiste eettafel: zorg dat alles matcht. Het gouden bestek past perfect bij de gouden kandelaars en gouden tafelloper. De kleurencombinatie goud-zwart-roze is al heel lang mijn favoriet en ook op tafel vormt dit een mooi geheel.

Zijn jullie klaar voor de gezellige dagen thuis?

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *