De hele stad in één geschenk.

Het seizoen van de cadeautjes is al heel erg aangebroken en we zijn allemaal wel eens inspiratieloos. Hoe vaak ik op forums het zinnetje ‘Ik moet een cadeautje voorzien voor x en y en heb helemaal geen idee wat ik kan geven, want ze hebben alles al.’
Dan is het inderdaad moeilijk om iets leuks en origineels te vinden. Dat is nu verleden tijd.

De hele stad in één geschenk.
Met de cadeaubonBrugge heb je de hele stad in één geschenkje. Via CadeaubonBrugge kan je online de cadeaubon kopen. Je kiest zelf het bedrag (minimum €10) en kan de bon online laten versturen naar je e-mail en gewoon afdrukken.
Alle deelnemende handelaars staan netjes per categorie gesorteerd. Er is ook een app beschikbaar, wat het heel gemakkelijk maakt om je winkel uit te kiezen.

Ik ging afgelopen weekend voor jullie op pad. Ik ging bij Gouts&Couleurs. Een lifestyleshop waar je fantastische merken vindt voor groot en klein. Ik kocht er voor Aya een MeriMeri haarband. Die stond al heel lang op mijn ‘dit-zal-ik-ooit-eens-kopen-lijstje.


Verder ging ik naar Twee Meisjes, een modieuze shop waar je de laatste trends kan vinden. Je vind er sowieso iets voor elke leeftijdscategorie én elke stijl.


Bij PinkGin vond ik dé jurk waar ik op zoek naar was. Een glitter maxi jurk met pofmouwen. Geen gemakkelijke opdracht, maar het lukte. Verder hebben ze hele leuke schoenen, tassen en accessoires. Er is ook een afdeling voor mannen.

Alleen maar voordelen!
CadeaubonBrugge heeft voor mij alleen maar voordelen. Er zijn tal van leuke shops, resto’s, schoonheidsinstituten en B&B’s die deelnemen. Zo is de bon eigenlijk geschikt om aan iedereen cadeau te doen.
Een ander voordeel is dat we de lokale economie steunen. Het is een pak leuker om ook je lokale bedrijven te steunen, want zeg nu zelf, die hebben het niet altijd even gemakkelijk.
Verder is het gewoon een origineel cadeautje. De ontvanger kan nog steeds zelf kiezen wat ze er mee doen.

xoxo
Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *