Dance all night long met de Lumin’us speaker van Bigben Interactive!

Muziek maakt gelukkig en dat kan ik alleen maar beamen. Een liedje opzetten en keihard meebrullen kan al eens een frustratie wegwerken. Wat wij nog niet hadden is een draadloze speaker. Ik weet gewoon niet welke gekocht en heb altijd een beetje schrik om een miskoop te doen.
De vereiste was dat hij zeker draadloos moet zijn, aangezien ik een dochter heb die minstens even graag muziek luistert als ikzelf kan dat wel eens handig zijn om de speaker me te nemen naar haar kamer.

Ik ging uiteindelijk voor de Lumin’us speaker van Bigben Interactive. Aya koos het figuurtje en het werd een hondje. Heel erg schattig moet ik toegeven.

Deze draadloze, verlichte speakers zijn de blikvanger in elke kamer. De speaker beschikt over verschillende kleuren en lichteffecten, om zo de perfecte sfeer te creëren. Via de Bluetooth- en USB-aansluiting worden favoriete nummers probleemloos afgespeeld. Een opgeladen Lumi’us geeft 8 uur muziekplezier, waardoor hij niet aan een vaste plaats in huis is vastgebonden. De speaker heeft 9 verschillende kleuren en diverse lichteffecten waardoor je een mini-disco in je eigen kamer kunt creëren. Wie denk je dat een fuif zal willen voor haar 9de verjaardag. Right, Aya dus! Eer komt ook een afstandsbediening bij waardoor je gemakkelijk de kleuren kunt aanpassen naar keuze.
Het opladen gebeurt via een USB kabel.

Vorig jaar was er een serie met een beer, konijn en hart ontstaan en deze is ondertussen aangevuld met een eenhoorn, dino, hond, cactus, ananas, raket en schedel. Adviesprijs: €49,99.

Dit blogbericht is in samenwerking met Bigben Interactive.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *