BEAUTY // TreacleMoon: Exotic Lychee Sorbet

Op de huishoudbeurs van afgelopen zaterdag kocht ik een shopper voor €5. Daarin zaten allemaal goodies, voeding en enkele producten, waaronder deze Exotic Lychee Sorbet handcrème.
Ik ben een kleine sucker voor handcrèmes en raas er heel wat door. Mijn handen hebben er deugd van.
Ik kende TracleMoon reeds, het product wordt verkocht bij Kruidvat. Daar verkopen ze de bad-en douchegel ervan.

De leuke verpakking spreekt mij enorm aan. De kleurtjes maken de badkamer (of in dit geval mijn handtas) een pak vrolijker.

Lychee Sorbet

De benaming deed mij eerst denken aan een soort yoghurt. Ik testte het product afgelopen week uitgebreid en mijn handen zijn lekker zacht. Het product kleeft ook niet, heel belangrijk! De geur is echt zaaaalig zoet. Het ruikt echt naar lychee en je zou het bijna opeten.
Waar je wel op moet letten is de portie die eruit komt. Ik had de eerste keer dat ik het product gebruikte veel te veel product op mijn handen, al vond mijn dochter dat niet erg, zo kon ze lekker meeprofiteren :).

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *