Beauty // shoplog Kruidvat

Afgelopen zondag was er een superdeal op de Kruidvat website. Alle make-up was 1+1 gratis. Natuurlijk kon ik niet weerstaan en kocht ik enkele leuke items die al langer op mijn wishlist stonden maar waarvoor ik het mij eigenlijk een beetje ontzag om aan te kopen omdat ik gewoon al veel make-up heb.

I Heart Make-Up

Rose Gold Palette

De Chocolate bars van I Heart Make-up vond ik al langer heel erg leuk. De verpakking en inhoud is zo mooi, een echte musthave in je make-up stash. Ik gebruik zelf amper oogschaduw dus koop ik geen paletten in overvloed. Pas als ik echt een ‘wauw’ gevoel heb zal ik eentje kopen en dan blijft het ook altijd budgetproof. Ik kocht het Chocolate rose gold palette. De buitenkant is in stevig plastiek en binnenin zitten 16 kleurtjes. Ik las al dat dit palette de dupe is voor het Huda Beauty palette (€65), terwijl dit palette maar €9,99 kost. Alle kleurtjes hebben -uiteraard- een naam. Mijn favoriete kleuren in dit palette zijn barbie, luxe, dirty rich en cheque.

Peach and Glow

Ook kocht ik het Peach and Glow palette. De ene kant is een highlighter, terwijl de andere kant een shimmering blush is. Ik ben helemaal gek van dit palette. Zowel de buitenkant als de binnenkant vind ik geweldig mooi. Voor mij is dit een palette die eerder gebruikt zal worden als het weer er wat beter uit ziet. Het doet me helemaal verlangen naar de zomer.

Blushing Hearts

De Blushing Hearts vind ik zelf ook geweldig. Ik heb al een lange tijd de unicorn highlighter en kocht nog wat hartjes erbij. Ik kocht Candy Queen of Hearts, Peach Pink Kisses en Summer of love triple baked bronzen. 2 blushes en 1 bronzer dus. Ik kan eerlijk gezegd niet kiezen of ik een favoriete heb onder de blushes. Ik vind ze eigenlijk allemaal mooi, fris en zomers.

Essence

Essence is ook één van mijn favoriete budgetproof make-up merkjes. Ik kocht 2 Metal Shock lipglossjes. Een paarse en een roze. Ook deze vond ik al langer mooi maar durfde ik niet echt kopen. Als je er toch eentje gratis bij krijgt dan is de keuze snel gemaakt natuurlijk.

Catrice

De voluminizing lipbooster vind ik eigenlijk gewoon een lekker smaakje hebben en een mooie gloss afgeven. Het product belooft vollere lippen, maar we weten allemaal dat zonder filters we geen Kylie Jenner lippen krijgen. Too bad natuurlijk, want filters, dat is nu eens iets dat ik niet echt durf.

Uit alle items die ik kocht heb ik dus geen enkele favoriet, al denk ik dat de Catrice volumizing lipbooster mijn meest gebruikt product zal worden.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *