BEAUTY // PS… Pure blush palette.

Voor kerst kreeg ik dit matte & shimmer blush palette uit Primark. Toen ik gisteren mijn make-up opruimde en sorteerde vond ik het eens tijd om het palette eindelijk eens uit te testen en met mijn volgers te delen.

Ik maakte swatches voor jullie en die zien er zo uit:

Ik ben vooral fan van de shimmer kleurtjes. De matte zijn voor mij iets te fel en te roze. Ik draag nooit een roze blush en daar zal waarschijnlijk niet snel verandering in komen. De pigmentatie vind ik maar pover, de verwachtingen waren groter denk ik. Op zich vind ik het zeker een leuke palette en zullen de shimmer kleurtjes hier door mij gebruikt worden.

Wat vinden jullie van dit palette?

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *