BEAUTY //Herb & Bløm

Ik ben al sinds jaar en dag fan van Orange Creatives. Mijn eerste blogbericht van dit merk dateert al van een jaar of 2 geleden. Het was een voor mij toen onbekend merk waar heel weinig over te vinden was, behalve dat het te koop is bij Action. Ondertussen heb ik al heel veel van hun producten getest én gewoon elke keer tevreden van geweest. Wat ik wel wist is dat Orange Creatives niet op dieren test (hoeraa!) én alle producten worden in Europa gemaakt/verkocht.

Er is nog meer goed nieuws. Orange Creatives heeft hard gewerkt aan een lijn met vegan en naturel producten. De producten zijn sinds deze maand beschikbaar bij alle Action winkels in Europa, dus ook mijn Nederlandse volgers hoeven niet teleurgesteld te zijn. De prijs bedraagt €1,79 per stuk.

About

Alle Herb & Bløm producten hebben het V-Label certificaat van de European Vegetarian Union. Het label garandeert dat het product geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat. Ook bevatten alle Herb & Bløm producten voor 95% ingrediënten an natuurlijke oorsprong en bevatten geen kleurstoffen, minerale oliën, siliconen, … Ook de verpakking is 100% gerecycleerd én alle producten zijn dermatologisch getest.

Shower gel:

De douchegel bevat milde oppervlakteactieve stoffen van kokosnoot. Ook bevat de showen gel rozenolie, duindoorn extract en arnica extract. Ingrediënten die reinigen en hydrateren.

Hand & Body Balm

Deze bevat sheaboter, argon olie, duindoorn extract, rozenolie en arnica extract om de huid optimaal te hydrateren.

Hand soap

De handzeep bevat milde oppervlakteactieve stoffen van kokosnoot. Ook de handzeep bevat duindoorn extract, rozenolie en arnica extract.

Shampoo

De shampoo bevat niet alleen stoffen van kokosnoot maar ook haarversterkende plantaardige keratine. De shampoo is geschikt voor elk haartype.

Conditioner

Deze bevat dezelfde ingrediënten als de shampoo en maken je haar heerlijk zacht.

xoxo

Charlene

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *