BEAUTY // Black Charcoal tandpasta

Black charcoal of simpelweg houtskool is al even populair in beautyland. Van gezichtsmaskers, blackheadkillers tot tandpasta, you name it, het is op de markt. Natuurlijk moest ik de black charcoal tandpasta ook eens testen. Ik kocht hem bij action en betaalde €1,39.

Gebruiksaanwijziging

De tandpasta zit in een zwarte tube met witte belettering. Op het doosje staat vermeld dat je minstens twee keer per dag minimum 2-3 minuten moet poetsen.

Het belooft:

  • langdurige firsheid
  • actieve bamboe houtskool
  • extra schone formule
  • werking voor wittere tanden
  • bevat fluoride
  • voorkomt tandplak
  • helpt tannines te verwijderen uit de oppervlakte van de tanden zonder het glazuur te beschadigen

Review

Ik test de tandpasta sinds vorige week uit en ik kan zelf niet zeggen dat mijn tanden veel witter zijn geworden. Misschien moet ik daarvoor wat langer uittesten. De tandpasta zelf vind ik niet zo heel fris smaken. Ik heb wel het gevoel dat mijn tanden gepoetst zijn maar toch mis ik het straffere effect dat ik bij mijn andere tandpasta heb. Eens je je tanden poetst veranderd de kleur van de tandpasta. Hij veranderd van pikzwart naar zeer licht blauw. Ik had mij echt verwacht aan pikzwarte tanden maar dat was het totaal niet. Ik ga de tandpasta zelf niet opnieuw kopen als hij leeg is, ik had het beter verwacht dan wat hij eigenlijk is. Napoetsen is voor mij een must om een frisser gevoel in mijn mond te hebben.

Kocht jij deze al? Wat vind jij er van?

xoxo

Charlene

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *