Back to the nineties met de K3 Rollerdisco rolschaatsen.

Mijn ganse kindertijd heb ik in de jaren ’90 doorgebracht. Casettes, Furby’s en rolschaatsen waren het van het. Toen ik een jaar of 14 was verdwenen die rolschaatsen uit de winkels en vond je enkel nog skeelers. Groot was mijn enthousiasme toen de rolschaatsen stilaan weer de kop op staken.

De populaire K3tjes brachten hun eigen rolschaatsen op de markt. Superhippe rolschaatsen waar meisjes hun ogen niet van kunnen afhouden.

Wij trokken gisteren naar het skatepark en al snel kwamen er twee meisjes van een jaar of 6 kijken naar de rolschaatsen aan Aya haar voeten. Een vrolijke ‘mamaaaaa, het zijn er van K3’ luidde over gans het skatepark.

Aanpasbaar

De rolschaatsen zijn aanpasbaar in 4 maren. Je kan het plastiek kleiner maken en ook de sok die binnenin zit kan aangepast worden.

Door middel van de roze knop even in te drukken kan je de rolschaats op maat verschuiven. De streepjes die je vooraan ziet tonen aan welke op welke maat je de rolschaatsen zet.

De sok halen wij eerst uit de rolschaatsen. Dit is voor Aya de gemakkelijkste manier om ze aan te kunnen doen. Samen met de sok stopt ze haar voet in de rolschaats.

De rolschaatsen koop je online op de Studio 100 Webshop. Het leuke is dat er ook een bijpassende helm, beschermers en verkleedpakje beschikbaar is. Be safe en doe je kindje de nodige bescherming aan. Enkel voor de foto mocht de bescherming bij Aya even af.

Houden jullie kindjes meer van skeelers of toch rolschaatsen?

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *