Back to school: veiligheid primeert + WINNAAR L.O.L. SURPRISE

Nog 1 week en het is zo ver. De eerste schooldag, met zen alleen weer de boekentassen voorzien van de nodige koeken, fruit, drank en brooddozen. Een beetje spanning bij de kinderen, misschien wel enkele traantjes, maar ook heel veel blije gezichtjes. De vriendjes terug zien na 2 (lange) maanden, kersvers het nieuwe schooljaar beginnen, ik hou er eigenlijk wel van.

Terug naar school heeft hier ook een dubbele betekenis. Op 01/09 is Aya jarig. Niet de leukste dag om te verjaren, al hebben al haar juffen telkens een momentje de tijd genomen tijdens de drukke dag om haar verjaardag te verzorgen.

Terug naar school betekend ook weer de fluo jasjes terug bovenhalen, alle fietslichtjes uitgebreid testen. En niet onbelangrijk, een veilige fietshelm. Mijn kinderen zijn verplicht om een helm te dragen bij het fietsen, ook al gaan we nooit ver. Ze hadden hier beiden een fietshelm die hier al enkele jaren mee gaat. Ik ruilde de exemplaren in voor een multifunctionele helm. Ik koos voor beide kids dezelfde helm. Een zwart exemplaar die ook veilig is tijdens het skeeleren/skaten. Achteraan de helm is een rood lichtje bevestigd die je op verschillende standen kan zetten.

De eerste schooldag betekend ook voor de mama’s: ‘welke outfit zullen ze aandoen’. Meestal zijn de kindjes in het nieuw uitgedost, liefst van kop tot teen. Hier is dat niet anders natuurlijk. Ik koos voor comfortabele kleide, voor beide kinderen.

Nassim draagt een jogjeans (Voor wie niet weet wat dat is, dat is een jeans die heel soepel aanvoelt, precies een trainingsbroek en heeft ook dat model.). Daarboven heeft hij een longsleeve met tijgers en een bomber jas met grote tijgerkop achteraan.
Aya draagt een donkergrijze/zwarte jeans met scheuren aan de knieën en een donkergrijze trui met opschrift ‘GIRL PWR YES!’.

Details van de items:
Jeans Pepperts

Trui Aya 
Jogjeans Nassim
Bomberjas Nassim
Longsleeves Nassim
Fiets-en skaterhelm

xoxo

Charlene

De winnaar van de L.O.L. Surprise is Lia. Je mag mij een mailtje sturen met je gegevens. Indien ik geen reactie krijg voor 31/08 wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *