Babybel Slow School.

Samen met mijn zoon gingen wij naar de Babybel Slow school in Antwerpen. Daar leerden de kinderen over hoe de kaasjes gemaakt worden, al spelend leerden ze het hele proces. We mochten genieten van een heerlijke picknick, de kinderen werden getrakteerd op toffe activiteiten terwijl de ouders even mochten tot rust komen tijdens een yoga sessie. Dit alles vond plaats in een bos, back to nature zeg maar!

Babybel bracht ons dichter bij de natuur. En dat was niet zomaar. Elke Mini Babybel Original is gemaakt van minstens 152 ml melk en daardoor bevat Mini Babybel 98% melk zonder toegevoegde additieven of bewaarmiddelen.
Ik wist dit helemaal niet totdat we er meer informatie over krijgen. Ik vond het zelf heel erg interessant om bij te leren over producten die we allemaal wel kennen, maar waar we nooit echt verder over opzoeken.

Lactosevrij én veggie
Gedurende het rijpingsproces wordt lactose (de melksuiker) omgezet in melkzuur, waardoor mensen die lactose-intolerant zijn ook kunnen genieten van Mini Babybel.
Babybel gebruikt geen dierlijk stremsel maar haalt hun stremsel voor Mini Babybel uit paddenstoelen.

Na afloop kregen de kinderen hun oorkonde. Ze groeiden tijdens de workshop uit tot échte Babybel kenners.

xoxo
Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *