App getest! Trimiday + TooGoodToGo.

Vandaag toon ik jullie iets helemaal anders op de blog. Ik testte 2 apps uit en wou deze graag met jullie delen.

Trimiday

Trimiday is een app voor 100% gewenste reclame. Door je te registreren en elke dag 3 minuutjes reclamefilmpjes te bekijken of enkele vraagjes te beantwoorden kan je sparen voor aankoopbonnen. Netflix, Coolblue, Mobile Vikings, Zalando,…
Natuurlijk krijg je niet op een weekje enkele bonnen in the pocket, daarvoor moet je natuurlijk wel wat doen.

Je kan badges verdienen waardoor enkele spaardoelen gemakkelijker gaan. Dit doe je door actieve referrals aan te brengen. Hoe actiever jouw referrals zijn, hoe sneller jouw punten stijgen en hoe sneller je je punten kan inruilen. Kom je elke dag trouw je filmpjes volgen? Daar krijg je ook extra punten voor. Wil jij graag de app installeren? Gebruik dan mijn code 874GDM. Je krijgt meteen je eerste 100 punten door het gebruiken van deze code én daarna kan je aan de start gaan. Je eigen code vind je onderaan bij de home button.
Kies je doel door te klikken op ‘ander doel’. Daar vind je terug waarvoor je kan sparen.

Ik gebruik de app nu 22 dagen en spaarde 12548 punten. Mijn doel is  een €15 Netflix bon, daarvoor heb ik momenteel 15000 punten nodig.

TooGoodToGo

TooGoodToGo is een app om voedselverspilling te verminderen. Als je je registreert en je regio ingeeft vind je meteen welke zaken er meedoen met deze app. Al een week staat de app op mijn telefoon maar durfde ik nog niet goed bestellen. Tijd voor verandering!
Deze ochtend bestelde ik bij onze lokale bakkerij om de hoek. Ik betaalde €4,29 voor een pakket ter waarde van €12 en mocht het ophalen tussen 17.30 en 18.00 uur. Het is altijd een verrassing wat je meekrijgt. Afhankelijk van wat er op overschot is krijg je dus een pakket mee. Niet onbelangrijk, neem je eigen bewaardoosjes mee. #zerowaste.

Ik was heel benieuwd wat er opgehaald mocht worden. Toen ik de bakker binnen kwam was er nog een ruim aanbod pistolets en ander lekkers in de winkel aanwezig. Bij het openen van de twee zakjes (hier kreeg ik hun eigen verpakking mee, beetje jammer want ik was zelf voorzien van herbruikbare verpakkingsmaterialen) was ik een klein beetje teleurgesteld. Ik kreeg 12 mini pistolets mee en 4 mini donuts (waarvan mijn kind al snel eentje naar binnen smikkelde, er staat dus eentje minder op de foto).

Nu, als dit de overschot die er was, oké, al zou ik bij deze handelaar niet opnieuw bestellen. Volgende keer dat ik bestel bij een andere handelaar hopelijk iets gevarieerder.

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *